fbpx

Földesi Videó Stúdió

Az álmok képi megvalósítása!

💐🎥 Esküvői videós szolgáltatás Pécsen és Baranyában


Az esküvőn készített álló és mozgóképek az egyik legfontosabb szolgáltatás a nagy napotok alkalmával.  Ezzeket sok-sok év elteltével is szívesen elevenítünk fel családi, vagy  baráti körben egyaránt.

Ha azt szeretnétek, hogy az fotóknak és videóknak a fiatalos képi világgal és érzelmekkel teli hangulata legyen kiváló kép és hangminőségben, akkor jó helyen jártok.

Földesi Videó Stúdió - esküvői videó Pécsen és Baranyában
Földesi Videó Stúdió – esküvői videó Pécsen és Baranyában

Ejtsünk pár szót a videóról!

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az esküvő rólatok szóljon. Mi azon dolgozunk a napotok alkalmán, hogy szinte láthatatlanok legyünk a felvételek készítésekor. Törekszünk a jó hangulatra és barátságos légkörre. A videófelvételeket egy vagy több szakképzett operatőr végzi professzionális technikákkal, akár drón segítségével is.

A felvételek és az utómunkák FULL HD minőségben készítjük, igény esetén akár 4K-s kamera és utómunka rendszerben.

Az átadott anyaggal örömet szeretnénk Nektek szerezni. A nap folyamán rögzített felvételeket szerkesztjük, vágjuk, menüvel látjuk el és egyénileg saját részre tervezett illusztrációval ellátott exkluzív DVD és/vagy Blu-Ray korongon adjuk át.

Az esküvő életetek egyik legfontosabb pillanata. Mi arra törekszünk, hogy ez a pillanat legjobban legyen dokumentálva! Foglaljatok nálunk időpontot még most!

Ha bármilyen kérdés felmerül a videóval kapcsolatban, vagy bizonytalan vagy a szolgáltatással, akkor nagyon szívesen válaszolunk elérhetőségeink valamilyikén. Keress minket bizalommal! Továbbá érdekes információk, tapasztalatok olvashatók a hamarosan a blog oldalunkon, illetve elérhetők vagyunk a Facebook-on is!

Beszéljünk a részletekről, lépj velünk kapcsolatba!

Ha az alábbi űrlapunkat kitöltöd, rövidesen felvesszük Veled a kapcsolatot!


Mennyit szántok a projektre? Ha ezt tudjuk, akkor a lehető legjobb ajánlatot fogjuk Nektek adni!🔒 Biztonságos a kapcsolatfelvétel az SSL tanúsítványnak köszönhetően.