fbpx

Földesi Videó Stúdió

Az álmok képi megvalósítása!

💐🎥 Esküvői videós szolgáltatás Pécsen és Baranyában


Az esküvőn készített álló és mozgóképek az egyik legfontosabb szolgáltatás a nagy napotok alkalmával. Ezeket sok-sok év elteltével is szívesen elevenítünk fel családi, vagy  baráti körben egyaránt.

Ha azt szeretnétek, hogy az esküvői fotóknak és videóknak a fiatalos képi világgal és érzelmekkel teli hangulata legyen kiváló kép és hangminőségben, akkor jó helyen jártok.

Földesi Videó Stúdió - esküvői videó Pécsen és Baranyában
Földesi Videó Stúdió – esküvői videó Pécsen és Baranyában

Ejtsünk pár szót az esküvő videóról!

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az esküvő rólatok szóljon. Mi azon dolgozunk a nagy napotok alkalmán, hogy szinte láthatatlanok legyünk a felvételek készítésekor. Törekszünk a jó hangulatra és barátságos légkörre. A videófelvételeket egy vagy több szakképzett operatőr végzi professzionális technikákkal, akár drón segítségével is.

A felvételek és az utómunkák FULL HD minőségben készítjük, igény esetén akár 4K-s kamerás rendszerben.

Az átadott anyaggal örömet szeretnénk Nektek szerezni. A nap folyamán rögzített felvételeket szerkesztjük, vágjuk, menüvel látjuk el és egyénileg saját részre tervezett illusztrációval ellátott exkluzív DVD és/vagy Blu-Ray korongon adjuk át.

Az esküvő életetek egyik legfontosabb pillanata. Mi arra törekszünk, hogy ez a pillanat legjobban legyen dokumentálva! Foglaljatok nálunk időpontot még most!

Összefoglaló esküvői videós referencia

Ha bármilyen kérdés felmerül a videóval kapcsolatban, vagy bizonytalan vagy a szolgáltatással, akkor nagyon szívesen válaszolunk elérhetőségeink valamelyikén. Keress minket bizalommal!

Továbbá érdekes információk, tapasztalatok olvashatók a hamarosan a blog oldalunkon, illetve elérhetők vagyunk a Facebook-on is!

Beszéljünk az esküvői videó részleteiről, lépj velünk kapcsolatba most!

    Ha az alábbi űrlapunkat kitöltöd, rövidesen felvesszük Veled a kapcsolatot!


    Mennyit szántok a projektre? Ha ezt tudjuk, akkor a lehető legjobb ajánlatot fogjuk Nektek adni!    🔒 Biztonságos a kapcsolatfelvétel az SSL tanúsítványnak köszönhetően.