fbpx

Földesi Videó Stúdió

Az álmok képi megvalósítása!

💐📸 Házasulóknak teljes körű esküvői fotós szolgáltatás Pécsen és Baranyában


Az esküvőn készített álló és mozgóképek szolgáltatása napjainkban az egyik alapvető, ha nem a legfontosabb elem a nagy napotok alkalmával.  Ezeket megannyi esztendő elteltével is szívesen lapozzuk és nézzük meg őket újra meg családi, vagy  baráti körben egyaránt.

Ha azt szeretnétek, hogy az fotó- és videofelvételek a fiatalos képi világgal és érzelmekkel teli hangulata legyen, kiváló képminőségben, akkor itt nálunk remek helyen vagytok.

Földesi Videó Stúdió - esküvői fotózás pécsen és baranyában
Földesi Videó Stúdió – esküvői fotózás Pécsen és Baranyában

Említsünk pár szót a fotózásról!

Hogy az esküvő rólatok szóljon, azt igazán fontosnak gondoljuk. Mi úgy fogunk dolgozni a napotok folyamán, hogy szinte láthatatlanok legyünk a felvételek készítésekor.

A csapatunk törekszik a jó hangulatú és barátságú légkörre. A fotók készítését egy szakképzett fotós végzi professzionális technikákkal. Az átadott anyaggal örömet szeretnénk Nektek szerezni.

Az egyik legfontosabb emléke az életüknek az ember saját esküvője. A csapatunk arra törekszik, hogy ez a pillanatotok a lehető legjobban legyen felvéve és dokumentálva!

Továbbá van lehetőség egy vagy több kamerás videofelvételre is. Foglaljatok nálunk időpontot még most!

Ha bármilyen kérdés felmerül a fotózással kapcsolatban, vagy bizonytalan vagy a szolgáltatással, akkor nagyon szívesen válaszolunk elérhetőségeink valamilyikén. Keress minket bizalommal! Továbbá érdekes információk, tapasztalatok olvashatók a hamarosan a blog oldalunkon, illetve elérhetők vagyunk a Facebook-on is!

Beszéljünk a részletekről, lépj velünk kapcsolatba!

    Ha az alábbi űrlapunkat kitöltöd, rövidesen felvesszük Veled a kapcsolatot!


    Mennyit szántok a projektre? Ha ezt tudjuk, akkor a lehető legjobb ajánlatot fogjuk Nektek adni!    🔒 Biztonságos a kapcsolatfelvétel az SSL tanúsítványnak köszönhetően.