fbpx

Földesi Videó Stúdió

Az álmok képi megvalósítása!

🎸🎥 Zenészeknek videoklip készítés Pécsen és Baranyában


Ma már ugyanolyan  fontos a megjelenés, mint az ütős zenei anyagok készítése. Egy szólista vagy banda sem engedheti meg magának, hogy „barkács” felvételekkel jelenjen meg.

Földesi Videó Stúdió - videoklip készítés Pécsen és Baranyában
Földesi Videó Stúdió – videoklip készítés Pécsen és Baranyában

Ejtsünk pár szót a videoklip készítéséről!

Vállaljuk videoklipek, mostanság népszerű lyric videók, animációs kisfilmek, és egyedi Facebook Cover videók gyártását. Egyéneknek,  vállalatoknak, zenekaroknak,  saját célra, szűk körbe, családnak, közösségi oldalakra, pörgőset, lassút, hosszút, rövidet, feltűnőt, effekt dúsat, letisztultat, elegánsat, egyszerűt, fekete-fehéret, színeset, különlegeset.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a videoklip rólatok szólj!  Kívánságaidnak ne szabj határt!

Továbbá van lehetőség videoklipet készíteni koncertfelvételekből egyaránt. Amikor koncerteken készítünk felvételeket, nem csak a fényekről, a füstről és rólatok készülnek felvételek, hanem a zenéről és a hangulatról is egyaránt. A videónál lehetőség van televíziós minőségben több kameraállásból készült akár egész estét koncertfelvételeket készítésére is profi hangminőségben akár élő kivetítésre is! Mi arra törekszünk, hogy ez a pillanat legjobban legyen dokumentálva és feldolgozva!

Tekintsd meg az egyik népszerű klippünket!

Beszéljünk a részletekről!

Mondd el bátran, milyen filmre gondoltál!  Foglaljatok nálunk időpontot még most!

    Ha az alábbi űrlapunkat kitöltöd, rövidesen felvesszük Veled a kapcsolatot!


    Mennyit szántok a projektre? Ha ezt tudjuk, akkor a lehető legjobb ajánlatot fogjuk Nektek adni!    🔒 Biztonságos a kapcsolatfelvétel az SSL tanúsítványnak köszönhetően.